Jeg har været på pelsplejekursus 🙂
Et kursus, der var arrangeret af Svein Erik Bjørnes og Morten Nordskov fra kennel ”The White Stoneheart” sammen med Klubben for Små Selskabshunde (specialklub under Dansk Kennel Klub).

Svein og Morten er MEGET erfarne groomere og udstillere af pelsplejekrævende hunde.
Det var et super godt kursus, hvor der var mange gode ting, jeg tog til mig. Specielt klipningen under - og omkring poterne, synes jeg var rigtig godt. (se deres video her).
http://www.youtube.com/watch?v=L9ESjeGHo8c

Det var tillige et kursus, hvor det gik op for mig, at mine små hunde ikke kommer lige så meget i bad, som resten af landets små coton'er........det må vi vist få rettet op på.....
-og så lærte jeg, at man ikke må børste hundene i tør pels!!!!!!

Kurset var rettet meget til udstillere, og udstilling er ikke det, jeg gør mig mest i*.....men der var mange råd, jeg kan bruge og alt i alt et super godt kursus og dejligt at møde alle de andre Coton-mennesker🙂

*...efterfølgende er Charlotte også begyndt med udstilling...

Det er vigtigt, at I er forberedte på pelsplejen, som er en stor del af bomuldshundens hverdag. Vi er meget gerne behjælpelige med råd og vejledning, også inden I køber en uldtot. Ligeledes vil det være en rigtig god idé at læse bogen "Pelspleje - og pasning af Coton De Tulear" (ISBN 978-87-994835-0-1)