Vi - vores familie - består af mig, Charlotte, min mand Jes, vores 4 sammenbragte "børn", Mads, Julie, Emil og Kasper og sidst, men ikke mindst, vores "fællesbørn" Wilma, Karla, Frida og Arnold, som er vores 4 dejlige hunde af racen Coton de Tulear.


Vi bor Ålsgårde i Nordsjælland, dvs. de fleste af ungerne er efterhånden er flyttet hjemmefra, men et pragtfuldt sted med Øresund og skoven som nærmeste naboer.  

En af vores store lidenskaber er Italien og vi tager gerne derned mindst én gang om året. Om sommeren var det med ungerne, men nu er de jo blevet store og gider ikke os mere, og om efteråret på vintur med venner og familie. Se mere under "Vin" 

En anden af vores lidenskaber er vore hunde. Den 5. juni 2008 fik vi vores lille Wilma, som vi hentede på Kennel Sejer Miland på Fyn. Wilma har vundet vores hjerter totalt og hele familien forkæler hende ud over alle grænser. Man siger jo, at en Coton er som chips,- når man først har fået een, så vil man have flere. Og sådan gik det også her.

Vi ville gerne have endnu en hund og i foråret 2010 besluttede vi, at Wilma skulle have hvalpe. I august fik hun 5 hvalpe, hvoraf vi beholdte den ene, Karla. Karla er smuk og sjov og det er en fornøjelse at have så pragtfulde hunde omkring sig.

Det der med hunde er så begyndt at fylde en del, ikke mindst fordi udstilling faktisk er lidt sjovt. Karla fik en flot bedømmelse i efteråret 2011 og vi ville udstille hende igen i 2012 og det blev starten til vores udstillingsliv.
Det har så også medført, at familien blev udvidet med endnu en lille uldtot, nemlig Frida.
Hun flyttede ind i 2012 og er den skønneste lille charmetrold. Selv de to gamle, Wilma og Karla, er vilde med hende....hun får ihvertfald lov til alt....
Og familien blev ved med at vokse, således kom der en hanhund ind i familien, idet vi var i Florida for at hente "Arnold". Frida syntes, at det var verdens bedste legetøj vi havde købt til hende og de to har stor fornøjelse af hinanden.
Se mere under "Vores hunde", hvor du også kan læse mere om udstillinger.

Jes' nye fritidsbeskæftigelse

😋..Her er et billede af min sax.....og det går fremad med at lære at spille på den og med at læse noder.....
Det skal nok snart blive rigtig godt....😉