FRIDA - Petit Casson's Love med Forever

Vores kære søde, smukke, skøre og evig glade Frida måtte vi desværre sige farvel til den 30.12.2021.

Hun blev ramt af en hjerneblødning/hjernetumor, så der var desværre ingen anden udvej. Vi savner Fridas skøre indfald og høje energi. Hun er dybt savnet.

 

Petit Casson's Love Me Forever "FRIDA" 

DKK 08444/2012

Stamtavle

Født den 2. maj 2012
Hvid
Højde  cm
Vægt 5,2 kg

Patella luxation H/V Grad 0/0
Øjenlyst oktober 2015 : Fri

 

Sundhed

DNA test:

BNAt - Banderas Neonatal ataxia NCA - CLEAR

CMR2 - Canine multifocal retinopathy - CLEAR

vWD1 - Von Willebrand disease - CLEAR

PH 1 - Primary hyperoxaluria type I - CLEAR

 

RESULTATER

Dansk champion

Svensk champion

Tysk champion

International champion C.I.B.

Benelux Winner '15 Belgien

Belgian Winner 2015

National Winner Czech Repuplic 2014

Kontakt os

Sommer 2014

Så blev det sommer 2014 og nu sker der altså lidt med min pels og min krop. Min mor siger, at jeg er ved at ligne en rigtig Coton, så det er da dejligt 🤭 Udstillingerne går bedre og bedre, jeg har endda fået certifikater både i Tyskland, Tjekkiet og i Sverige, så det går den rigtige vej. Og så blev jeg National Winner 2014, Brno Tjekkiet

Nå, men udstillingsdronning skal jeg nok vente lidt med at blive. Min pels er simplethen for kort og så er jeg måske lidt for tynd. Min mor og far gør ellers alt hvad de kan for, at jeg skal tage lidt på, og jeg spiser det alt sammen, men jeg har bare så meget energi, så jeg løber og leger jo hele dagen.

Men min tid skal nok komme 🤪. Alle mine kritikker er ihvertfald super fine, så min kropsbygning er der intet i vejen med. Min mor og far siger, at næste gang vi skal have hvalpe i huset, så er det mig, der skal være mor og de tror, at jeg vil blive en super mor 🤭

Det er sket noget fantastisk i mit liv. Arnold er flyttet ind 🤪. Det er simpelthen den bedste gave min mor og far nogensinde har givet mig. Han er et hit og jeg vil bare lege med ham dagen lang.

Nyt udstillingsår

Så er vi i gang igen, mor og jeg. Vi var til DKK's udstilling i Fredericia den 9. Februar. For første gang skulle jeg stille op i juniorklassen og mor var meget nervøs. Det behøvede hun nu ikke at være, for jeg ved da udmærket godt, hvad jeg skal, når vi er i ringen. Og jeg var god 🙂. Jeg fik excellent, 2. vinder med CK, og blev 2. bedste tæve med res.cert. Det er en super flot placering og jeg var altså den aller yngste af alle tæverne. Min mor og far kunne næsten ikke få armene ned igen.

Dommeren skrev: 9 mdr gammel, velbygget feminin tæve, god skalle, skønne mørke øjne. Godt bid og pigment. God hals, god ryglinie. Godt ansat hale. Godt forbryst, korrekt brystdybde for alderen. Muskulært bagparti. Gode benstammer og poter. Bevæger sig parallelt bag, passende for. God pelskvalitet, der er nok af den for alderen. God farve, prima temperament.

Vinterpause

Udstillingshund.....Hvem sagde det....???

Hej igen

Så er udstillingsåret gået og jeg nåede at blive udstillet 4 gange. Jeg fik rigtig flotte placeringer, så min mor er meget fortrøstningsfuld. Vi glæder os til at starte op igen næste år og starter i Fredericia i februar måned. Der er jeg lige blevet 9 måneder og skal stille op i junior-klassen, og SÅ gælder det altså. Det bliver spændende 🙂

Jeg er blevet 7 måneder nu og kan ikke rigtig huske de regler, der er herhjemme. Jeg synes jo bare, at jeg skal hjælpe lidt til. Jeg har f.eks. hjulpet med at folde servietter. Det syntes min mor nu ikke var helt pænt, selvom jeg havde øvet mig med rigtig mange servietter 😥. Jeg glemmer også tit, at jeg er en udstillingshund, men jeg syntes jo bare, at det er rigtig sjovt at grave i haven og hoppe i vandpytter. Min mor bliver bare så træt i ansigtet, når jeg gør det 😙

 

Frida's første udstilling

KSS udstilling den 13. og 14. oktober i Herlufmagle var rammen om Fridas første udstilling. Hun blev BIR baby begge dage, så det kunne ikke være bedre. Hun var noget så dygtig og vi er bare SÅ stolte af hende.

Nyt fra Frida

Hvem sagde udstillingshund?

Hej....Jeg hedder Frida og jeg er ny i familien. Jeg synes, at jeg er kommet til et fantastisk sted. Jeg har en far og mor, der forguder mig og så har jeg Karla og Wilma til at lege med. Det er mest Wilma, jeg leger med, for hun bliver ikke sur på mig. Hende kan jeg lege med hele dagen, hvis jeg har lyst til det. Det er da et dejligt liv 😀.

Jeg er købt, fordi min mor vil begynde at udstille. Det var så dejligt, at min mor og far fik lov at købe mig af Jan og Tine fra Kennel Petit Casson. Da de var nede at besøge mig, var jeg helt stille og sød, men det stoppede jeg med, lige så snart vi kom hjem til Ålsgårde. Min mor er meget nervøs for, hvordan jeg klarer udstillingen, fordi jeg bliver meget meget glad, når jeg møder andre hunde og mennesker. Men bare rolig, mor....Jeg skal nok gøre dig stolt ❤. Jeg skal udstilles første gang om 1 uge og jeg skal nok skrive, hvordan det er gået.

 

 

Frida på tur til Italien

Her er vores nye prinsesse Frida. Frida kommer fra Kennel Petit Casson og hedder på stambogen Kennel Petit Casson's Love Me Forever.