Leverguffer

Hundeguffer

af lever

- Den perfekte hundeguf - 

 

En hel svinelever (eller kalvelever) koges i rigeligt vand i ca. 30 minutter.
Når leveren er kølnet af, skæres den i små stykker (ca.1 x1 cm). 

Leverstykkerne lægges på bagepapir i en bradepande og stilles i en 200 ° C varm ovn i ca. 12-15 min.

Du bør med jævne mellemrum rode rundt i leverstykkerne, så de tørre jævnt.   

Pakkes i plastposer i passende portioner og fryses – så har du altid hundeguffer            

Kogevandet og levertrevler kan anvendes til at blande i tørkosten.

Du kan evt. hælde kogevandet i isterningeposer og fryse det, så har du altid en lille portion til at blande i tørkosten.....uhmmm de elsker det..

PS. Du skal være forberedt på, at der lugter af lever i hele huset i flere timer,
men hvad gør man ikke for sin elskede hund, der elsker disse leverguffer.